Verzending binnen NL

- € 4,95 voor brievenbus pakket  met POSTNL alleen mogelijk als het artikel door de brievenbus past

- € 6,95 voor pakket met handtekening voor ontvangst met POSTNL huisadres Levering met Post NL duurt over het algemeen 1 á 2 werkdagen (levering ook op zaterdag) Brievenbus pakketten levertijd: 2-3 werkdagen

- € 6,95 voor pakket  ophalen bij POSTNL Locatie dinsdag t/m zaterdag na 16uur  (bij opmerkingen in uw order doorgeven welke POSTNL Locatie u wilt ophalen)

- € 8,25 avondbezorging dinsdag tot en met vrijdagavond tussen 18:00- 21:30

- € 16,95 ochtend bezorging dinsdag tot en met vrijdagochtend voor 12 uur

Wat als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent zal de bezorger je pakket bij de buren proberen af te leveren. Heb je dit liever niet? Geef dit dan aan bij opmerkingen

Jouw pakket laten bezorgen waar en wanneer het jou uitkomt? Dit kan nu eenvoudig, ga naar Mijn Pakket van Post NL voor alle informatie.

Internationale verzendingen

België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Luxemburg, Italië en Engeland Momenteel bieden wij standaard verzending naar België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Luxemburg, Italië en Engeland aan.

De kosten hiervoor bedragen €14,95,-. Je bestelling is bij ons altijd verzekerd tegen schade en verlies tot €500,-.

Daarnaast wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd.

Overige landen

Voor overige landen kunnen we uiteraard ook voor verzending zorgen. Neem hiervoor a.u.b. contact met ons op.

Bij info@guapapura.nl doen we ons uiterste best om je tevredenheid te garanderen. Mocht ondanks onze inzet je bestelling niet naar tevredenheid zijn dan kun je ervoor kiezen je bestelling te ruilen of te retourneren. Dit dient binnen 7 werkdagen na ontvangst te gebeuren.

Ruilen ONLINE aankopen 

Toch liever een andere maat, kleur of model? Voor de eerste ruiling naar onze klanten toe brengen we geen kosten in rekening. Wil je na ontvangst van de ruiling nogmaals ruilen? Dan brengen we € 6,95 in rekening voor de verzending.

Wil je er zeker van zijn dat je nieuw te bestellen artikel beschikbaar is? Volg dan de volgende stappen:

• ruilen binnen 7 dagen na ontvangst; sale artikelen  kunnen niet geruild worden!

• geef je ruiling door via info@guapapura.nl hierbij je volledige naam,
ordernummer, nieuw te ontvangen item, eventuele maat en kleur);
• retourneren in originele en onbeschadigde/ongedragen staat. Kleding met parfumlucht, sigaretten geur, wasgeur en lichaamsgeuren nemen wij niet retour!

• vermeld je naam en adres op het pakket. Wij accepteren alleen retouren als  het pakket met track & trace is verstuurt!

Heb je je oorspronkelijke bestelling met korting geplaatst? Dan wordt deze korting verrekend met je nieuw te besteden bedrag voor een ruiling.

Retourneren ONLINE aankopen

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer maar dat kan gebeuren. Om je retourzending in behandeling te kunnen nemen zijn de volgende voorwaarden van belang:

• retourneren binnen 7 dagen na ontvangst;  SALE artikelen kunnen niet retour gestuurd worden
• retourneren met het prijs- of labelkaart gehecht aan het artikel en orginele verpakking! ( Let op! bij het ontbreken van de aangehechte prijskaart  aan het artikelen nemen wij het artikel niet       retour)

• retourzending aanmelden via info@guapapura.nl vermeld hierbij je volledige naam, bestelnummer en reden retour);
• wij verlenen geen garantie op stenen en pailetten;
• de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening; we adviseren te retourneren met track & trace nummer
• retourneren in originele en onbeschadigde/ongedragen staat (geen sterke parfum of sigaretten geur of wasgeur; )
• ZONDER VLEKKEN wij controleren namelijk altijd het artikel voordat het verzonden wordt
• vermeld je naam en adres op het pakket en stuur de factuur mee. 

Na ontvangst van je aanmelding via info@guapapura.nl van de retourzending kunt u het pakket naar een postkantoor brengen van uw keuze. Wanneer we uw aankoop in goede orde (volgens bovengenoemde voorwaarden) retour hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag van het artikel terugstorten binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst. LET OP BIJ BETALING MET CREDITCARD ZULLEN DE KOSTEN ( 2% VAN HET AANKOOPBEDRAG) WORDEN DOORBEREKEND AAN U!

Indien het artikel  niet voldoet aan de gestelde eisen en je wenst hierdoor te retourneren zal je in eerste instantie een vervangende item ontvangen. Mocht dit niet op voorraad zijn, dan ontvang je van ons het aankoopbedrag terug.

Retourzendingen die niet aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen worden helaas niet in behandeling genomen of het retourbedrag wordt aangepast.

Je kan je pakket retourneren naar onze postadres met een verzendservice van je eigen keus. Voor een snelle levering raden wij de diensten van www.postnl.nl aan. U kunt het pakket niet afgeven of zelf in de brievenbus doen.