Het begon al als klein meisje; dagelijks snuffelen in mijn moeders en oma's kledingkasten, jurken, schoenen, hoeden en sierraden. Eindeloos kon ik daar zoet mee zijn. Die nieuwsgierigheid  naar stoffen, combinaties, kleuren en accessoires in de mode is daarna alleen maar gegroeid.

Na mijn HAVO heb ik dan ook gekozen voor een textiel-opleiding. Ik heb daarna alle facetten van de mode-business doorlopen. Van verkoop tot inkoop, Visual Merchandising tot productie, van assistent manager tot manager, van het lage tot 't hoogste segment. Wat mij opviel was dat mij zo vaak werd gevraagd waar ik bepaalde kleding kocht. Ik kreeg ook altijd veel complimenten voor de combinaties die ik droeg en vroegen me bijvoorbeeld "waar ik die geweldige tas had gekocht". Dit alles maakte dat meer en meer de droom groeide om voor mijzelf in fashion te starten. Met de hulp van mijn grote liefde Rodrigo is die droom nu eindelijk uitgekomen!

Heel bewust heb ik gekozen voor een WebStore zodat iedereen, waar je ook vandaan komt, Guapa Pura Moda makkelijk kan bezoeken. Wel hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact, ik wil je dolgraag bijstaan in 't maken van je keuze. Natuurlijk kun je mij altijd bellen, appen of mailen. Regelmatig ga ik op inkoop opzoek naar nieuwe, coole en eigentijdse items. Stel dat jij iets specifieks zoekt, maar het op dat moment niet bij Guapa Pura Moda vindt, laat 't me weten en ik neem het mee tijdens mijn inkoop.

Persoonlijk Style-advies of het zoeken naar de perfecte accessoires (tas, ketting of armbandjes) bij je outfit? Met liefde help ik je uitzoeken en adviseren.Ik hoop dat we samen de perfecte outfit vinden voor welke situatie dan ook, en je er heel veel draagplezier van zult hebben.

Liefs Raq❤